KONYA / KADINHANI - RAZİYE HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU

Özel Eğitime Muhtaç Öğrencilerin Eğitiminde, Öğretmen Teknoloji Kullanım Yeterliklerinin Artırılması

Okulumuz Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ School Education Stuff Mobility Programme 2020 teklif çağrısı döneminde 2020-1-TR01-KA101-082934 muaralı proje ile başvurusunu yapmıştır. Projemizin kabul edilmesi durumunda Tükçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Yabanı Dil branşlarında zümre başkanı olan öğretmenlerimiz Yunanistan ın Trikala şehrinde AKETH Eğitim merkezinde özel eğitime muhtaç öğrencilerimizin eğitiminde teknoloji kullanımı konusunda bir hafatlık eğitim alacaklardır. Bu eğitim sonucunda okulumuzda mevcut özel eğitim öğrencileri için açılmış olan faal olarak kullanılan destek eğitim odalarında görev alacaklar ve okulumuzun dezavantajlı gurubunda yer alan öğrencileri diğer öğrencilerimiz ile birlikte aynı bilgi birikim düzeyine ulaşacaklardır.

Yayın: 18.05.2020 - Güncelleme: 18.05.2020 22:51 - Görüntülenme: 285